Firemné správy

Vysoko kvalitné terminálové produkty

2023-06-09

JZY ako výrobca a dodávateľ terminálov zabezpečuje nielen vysokú kvalitu produktov, ale zameriava sa aj na poskytovanie vhodných riešení obstarávania zákazníkom. Koncové produkty vyrábané spoločnosťou JZY prešli štandardom systému manažérstva kvality ISO9001:2008 a získali certifikačný certifikát v marci17, 2006.

JZY pristupuje ku každému vyrobenému produktu prísne a každému zákazníkovi rozhodne dodáva tie najlepšie produkty. Napríklad prstencové terminály tohto produktu, je výber vysoko kvalitných medených surovín na spracovanie, hotový výrobok je tiež testovaný personálom kontroly kvality prostredníctvom presných prístrojov a nakoniec sa stáva kvalifikovaným terminálovým produktom.

Spoločnosť JZY zároveň poskytne najvhodnejší nákupný plán podľa rôznych potrieb zákazníkov a každému zákazníkovi poskytne najlepší nákupný zážitok.


We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept