FAQ

Aké sú výhody výberu JZY?

2023-06-09
V prvom rade je JZY výrobcom terminálov a predáva terminály po celom svete. Každý výrobok, ktorý vyrábame, je vyrobený podľa prísnych noriem a naše výrobky prešli štandardom systému manažérstva kvality ISO9001:2008.

Čo sa týka výberu materiálu, JZY vyberá vysokokvalitné medené suroviny a starostlivo vyrába každý výrobok. Z hľadiska spracovania volí JZY na výrobu profesionálnu výrobnú technológiu. Čo sa týka balenia, JZY zrealizuje jedinečné balenie podľa vlastností každého produktu tak, aby každý produkt bol doručený zákazníkom v perfektnom stave.

Jedným slovom, JZY je zdrojový výrobca napájacích terminálov. Objednávanie terminálov má nielen dobrú kvalitu, ale aj lepšiu cenu, čo šetrí sprostredkovateľov od cenových rozdielov. Navyše pre dlhodobejších partnerov alebo užívateľov s veľkým dopytom vieme poskytnúť prispôsobené služby zaslaním výkresov na firemný e-mail JZY alebo ich kontaktovaním inými spôsobmi poskytovania služieb pre zákazníkov. Či už na mieru alebo zakúpené, JZY sa postará o každého zákazníka.





We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept